fbpx

NAPLES – Munkkiniemi

“Rakkautta taikinasta-lapioon, lapiosta-uuniin ja uunista-vatsaan”

Terveisiä Napleksesta! Trendikäs-retro menumme koostuu ammattitaitoisen tiimimme luomuksista. Kansainvälistä tiimiämme yhdistää rakkaus napolilaista pizzakultturia kohtaan, josta syntyi uniikki hapanjuuritaikinamme. Salaisella reseptillä valmistamaamme pizzataikinaa kohotetaan aina vähintään 24 tuntia, sekä paistetaan aidossa napolilaisessa kiviuunissamme.
Nimi päätettiin jengimme kesken. Päädyimme nimeen joka viittaa meidän rakkauteemme pizzaa kohtaan ja sieltähän se tuli NAPLES. Paikka josta Napolilainen pizza on saanut alkunsa.
Toimimme kolmessa paikassa ja työllistämme tällä hetkellä noin 20 kokkia/pizzaioloa sekä tarjoilijaa ja olemme tiiminä hyvin ylpeitä tästä. “Loppujen lopuksi tämä on rakkautta taikinasta-lapioon, lapiosta-uuniin ja uunista-vatsaan”. Kaikki annoksemme valmistetaan aina huolellisesti parhaista raaka-aineista. Tervetuloa nautiskelemaan talon antimista sekä ainutlaatuisesta ilmapiiristämme!

Lounas
klo 11-15 / 12,70 €

Tarjoilemme keskiviikko- perjantaisin (ei pyhinä)
entiseen tapaan lounasta klo 11:00-15:00.
Tule paikan päälle, soita tilaamalla ja nouda, tai tee tilauksesi WOLT & FOODORA palvelun kautta. Nouto tilaukset vain puhelimitse.
Tervetuloa lämpimästi ❤️

1. Margherita Pizza
Naplesin tomaattikastike, Mozzarella Taglio Napoli , basilika, oliiviöljy

2. Fantasy Pizza 2:lla täytteellä
Naplesin tomaattikastike, Mozzarella Taglio Napoli, kaksi vapaavalinnaista täytettä, basilika

LISÄTÄYTTEET:
Prosciutto crudo, salami, ’nduja🌶, pekoni, pepperoni, BBQ kana, döner, tonnikala, fior di latte -mozzarella, parmesaani, pecorino, sinihomejuusto, vegaanijuusto, marinoitu punasipuli, kirsikkatomaatti, rucola, chilipaprika, karamellisoitua ananasta, kapris, smetana, aiolimajoneesi

3. Arrabbiata-broileripasta (L) 🌶
Tomaattinenpohja, valkosipuli, paahdettua broileri, chiliä, persilja, parmesaani

4. Välimerensalaatti (L)
Mix salaatti, sitrusvinegrette, oliivi, marinoitua punasipulia, fetajuustoa, oliiviöljy, persilja, parmesaani

Menu